Dela med dig av ditt spelintresse

Att dela sitt intresse för spel med andra är någonting som många gärna gör. Till exempel kan man spela tillsammans över nätet på olika sätt eller samtala om ämnet på forum. Men att dela intresset med den man står allra närmast i livet, sin partner, är en dröm för många.

Om du har en partner som du gärna vill introducera till spelens värld kan du göra detta på en mängd olika sätt. Till exempel kan du fråga om denne spelade några spel när den var liten och i så fall vilka. Detta kan ge en hint för vilken typ av spel personen kan tänkas gilla. Om du sedan har ett spel  i samma stil i din samling så kan du visa detta för denne och kanske föreslå att ni kan spela tillsammans, som en rolig aktivitet. Detta kan bli en rolig sak ni har tillsammans och det spelar då ingen roll om din partner bara kommer gilla detta enstaka spel eller om den kommer gilla allt som har med spel att göra. Huvudsaken är att ni får någonting ni kan dela och ha roligt med tillsammans.

Har du ännu inte träffat den rätta så kan du faktiskt leta efter just en person som gillar spel. På många datingsidor så ska man idag fylla i sina fritidsintressen på sin profil och du kan då söka efter andra som har en passion för samma saker som dig. Visserligen kanske det finns andra saker som känns viktigare än just intresset för spel, men det kan ändå vara ett litet plus i kanten. Ni lär då i alla fall ha någonting att disskutera på er första dejt.

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

No comments yet.

Leave a Reply